Bes Kallaku dhe Olsi Bylyku, dy kapitenët në emisionin ‘Zemër Luana’, ju përgjigjen pyetjes se cila është dhurata më e shtrenjtë që u kanë bërë partnereve të tyre. Çfarë ka qenë ajo dhe sa ka kushtuar.

Olsi Bylyku tregoi se dhurata më e shtrenjtë për Egli Takon ka qenë një makinë, me vlerë 22,000 Euro.

Ndërsa Bes Kallaku është përpjekur të mos zbulojë shifra për dhuratën që i ka bërë Xhensila Myrtezajt, por tha se ka qenë po ashtu një makinë ‘Range Rover Velar’, modeli i fundit.

Edhe pse Besi nuk e tha shifrën e një makine të markës “Rang Rover Velar”, në internet rezulton se kushton rreth 58.000 Dollarë.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *