Në monitorin e shtëpisë u shfaqën banorët e burgosur teksa diskutonin se me kë mund të zëvendësoheshin.

Përvec Kiarës, Luizi propozoi të futej dhe Valbona.

Armaldo e kundërshtoi këtë mendim.

Në një bisedë mes banorëve, Valbona është shprehur e zhgënjyer nga Maestro.

Valbona tha se Armaldo ka qënë ai që e ka bërë për të qarë që në ditën e parë të saj në shtëpi.

Ajo tha se nëse Armaldos i ikën Luizi nga krahët, ai merr fund.

Valbona: Ai donte Bledin brenda sepse do kaos, do diskutime, përballje mes tij dhe Luizit. Me mua ai nuk bën dot debat sepse ja kam prerë rrugën.

Diola tha se Valbona nuk pajtohet me strategjitë që Armaldo ndjek.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *