“Burgosja” duket se po kalohet me sportivitet nga Olta. Ajo nuk i ka ndalur në asnjë moment ironitë dhe batutat me Luizin.


Olta komentoi edhe raportin e krijuar mes Bledit dhe Diolës. Sipas saj, mes tyre ka një flirt dhe nëse ata dashurohen do krijohet një situatë e bukur në shtëpi.

Ajo dhe Armaldo thanë të dy njëkohësisht se do ishte bukur nëse krijohet një çift tjetër në shtëpi.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *