Luizi, Armaldo, Olta dhe Kristi u dënuan gjatë spektaklit të djeshëm për shkak se kishin thyer një nga rregullat më të rëndësishme të “Big Brother” që është sekreti i nominimeve.

Të katërt banorët u vendosën në një ambient të ri brenda shtëpisë, por të veçuar nga pjesa tjetër, i përshtatur si një burg “luksoz”.

Megjithatë, duket se Kiara dhe Luizi edhe pse të ndarë nuk mund të rrinë pa ia shprehur dashurinë njëri-tjetrit.

E gjeti të shtrirë mes vajzave, Kiara i jep ultimatumin Luizit: Sa të vij unë të jesh çuar, more vesh? Këngëtari ka dalë në oborr dhe ka thërritur emrin e moderatores, e cila i është përgjigjur menjëherë. Ai i ka thënë “të dua”, ndërsa Kiara i është përgjigjur “edhe unë”.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *