Në një bisedë me Nitën, Diolën dhe Kiarën, Luizi shprehet se ai i ka shpallur luftë të hapur Armaldos Oltës dhe Kristit.

Nita: Nuk e kuptoj, pse Olta herë e përkrahë Maestron, herë jo.

Luizi: E përkrahë kur është kundra meje, e sulmon kur është në krahun tim.

Diola: Po, atë bën.

Luizi: Mos e merrni si fyerje por nuk më duket e drejtë të merrem me ju. Dua të merrem me ata.

Dua t’ia nxij jetën në këtë lojë. Nuk do t’i lë rehat.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *