Një debat i ashpër ka ndodhur mes Bledit dhe Luizit.

Luizi i tha Bledit se tashmë e ka kuptuar që ai ka ardhur me qëllimin për ta sulmuar atë, por nuk e ndjen si konkurent për sa kohë ai ka imunitet.

Luizi: Per sa kohë ke imunitet, nga unë ke vetëm një “mirëmëngjes” dhe “natën e mirë.”

Bledi: Ti mua akoma nuk më ke testuar, unë jam i ri në këtë shtëpi. Unë nuk do bëhem shok i ngushtë me asnjë. Do t’iu studioj në distancë.

Luizi: Unë nuk i’a jap dorën askujt. Jemi të gjithë për një qëllim.

Bledi: As nuk pretendoj.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *