Demi

Ky është një person që duhet të dimë ta marrim. Por ndonjëherë karakteri i tij është gjithnjë e më i padeshifrueshëm. Por duhet thënë gjithashtu se kur ka ekuilibër, atëherë çdo gjë shkon mirë.

Gaforrja

Gaforrja, një shenjë që gjithmonë di të hapë dyert e mendjes, nga çdo pikëpamje. Por në dashuri, ai/ajo nuk di të luajë letra siç duhet, ai/ajo nuk e zbulon veten si një lojtar i aftë pokeri, vetëm për të bërë një metaforë me një lojë me letra që presupozohet shumë intuitë dhe shqisën e gjashtë.

Këtu pastaj ai/ajo është i dërrmuar nga partneri i tij dhe në fund nxjerr në shesh të gjithë karakterin e tij të kundërt që sigurisht nuk është më i miri për vazhdimin e shëndetshëm të marrëdhënies me tjetrin.

Peshqit

Peshqit që, siç e dimë, është një nga më romantiket e të gjithë zodiakut, por është gjithashtu e vërtetë se kur është fjala për dashurinë, humorin dhe romancën, me të, gjërat nuk shkojnë kurrë mirë, ata kurrë nuk ndjekin një rrugë racionaliteti dhe logjike që ne zakonisht do të prisnim. Dhe kjo është arsyeja pse ato shpesh herë përfundojnë në dabate me partnerët e tyre.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *