Skerdi Ago këngëtari i njohur shqiptarë duket se ka marrë një ftesë nga produksioni i Big Brother Vip Kosova për të qenë pjesë e kastit të banorëve. Por artisti kërkon mendimin e publikut për të vendosur nëse duhet të bëhet pjesë e këtij reality show.Skerdi nuk ka publikuar asnjë përgjigje të ndjekësve dhe vendimi i tij për pjesëmarrjen në BBVK mbetet ende i paditur.Ndërsa përsa i përket muzikës kënga e tij e fundit ka qenë “Dikur” në bashkëpunim me Çekic dhe Uki.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *