Dj AnChloe krijoi një super atmosferë në shtëpinë e Big Brother Vip. Ajo u fut me vendim të Vëllait të Madh, me rastin e 27-vjetorit të Kiara Titos.

Banorët u mblodhën të gjithë në oborr për të shijuar këngët më ‘in’ të momentin nga Kloi. Gjatë mbrëmjes, Kiara i tha Luizit që të mos rrijë i ngrysur, të paktën për sonte meqe ajo ka ditëlindjen.

Ajo shfaqi edhe një moment xhelozie, kur Luizi u afrua pranë DJ. Kiara i tha atij të vinte pranë saj dhe të mos rrinte atje.

Pasi Luizi erdhi, i dha Kiarës puthje dhe përqafime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *