Në një bisedë në krevat, Kejvina është duke biseduar me Oltën dhe dy banore të tjera.

Kejvina thotë: Mezi po pres të kem një bebe, ju betohem, por s’po gjej mashkullin e duhur.

Olta ia pret duke e nxitur: Çfarë pret? Mos e zgjat shumë se të humbasin nervat.

Po meshkuj ka plot, thotë Kejvina, por… ‘Por s’ka profesionistë, ia pret një nga banorët.

‘Nganjëherë them, ta bëj me njërin kështu e ta rris vetë’, thotë Kejvina.

Ja biseda me video:

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *