Një deklaratë e bërë mbrëmjen e djeshme nga Dea Mishel ka bërë që rrjeti t’i kthehet kundër.

“Nuk mund të jetoj me dikë që mund të jetë duke

Teksa në prime po diskutohej sëmundja e Luizit, ajo u shpreh:

Nëse është vërtetë sëmurë duhet ta dimë sepse unë personalisht nuk mund të jetoj përditë me dikë që mund të jetë duke vdekur dita ditës.

Pikërisht kjo deklaratë e saj ka shkaktuar shumë zhurmë në rrjet dhe Dea po kryqëzohet në rrjet me komente nga më të ndryshmet.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *