Yjet fëmijë të “Mrs Doubtfire” duken të panjohur 30 vjet pas publikimit të filmit në 1993.

Mara Wilson, 35 vjeç, Matthew Lawrence, 42 vjeç dhe Lisa Jakub, 44 vjeç, ishin përkatësisht gjashtë, trembëdhjetë dhe pesëmbëdhjetë vjeç, kur filmi u shfaq për herë të parë në ekranin e madh.

Komedia familjare ndjek aktorin e divorcuar Daniel Hillard (Robin Williams), i cili maskohet si një grua shtëpiake për të kaluar kohë me fëmijët e tij, kur ish-gruaja e tij Miranda Hillard merr kujdestarinë e tyre si pjesë e ndarjes së tyre.

Ai vazhdoi të bëhej filmi numër fitues i vitit si Rated PG-13, që do të thotë se mund të ketë disa materiale të papërshtatshme për fëmijët nën 13 vjeç.

Ylli i “Matilda” Mara luajti Natalie Hillard ndërsa Matthew mori rolin e vëllait të saj Chris dhe Lisa ishte fëmija më i madh Lydia. Tani, tre dekada më vonë hidhni një vështrim në atë që fëmijët protagonistë duken sot.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *