Mund të mos jetë aq i famshëm sa “fustani i saj hakmarrës”, por një copë kadife mëndafshi me ngjyrë patëllxhani është ende një nga fustanet më ikonike të Princeshës Diana.

E ndjera mbretërore e veshi atë si për një portret zyrtar mbretëror në 1991, ashtu edhe për një panair në 1997, pak para vdekjes së saj.

Për herë të parë në më shumë se 25 vjet, fustani do të dalë në ankand dhe pritet të arrijë deri në 120,000 dollarë në një shitje të Sotheby’s në Nju Jork.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *