Zyrtarisht është hapur televotimi për të nominuarit e natës së sotme.

Publiku, për dallim nga herët e tjera, kësaj radhe do të votojnë se kë duan ta shohin jashtë shtëpisë, e jo kë ta lënë brenda.

Andi, Edoni, Gjoni dhe Vivieni janë të nominuarit e natës së sotme.

Numrat e telefonit në të cilët do të mund të votoni për banorin që doni ta largoni nga shtëpia janë: Kosovë – 55 556, Shqipëri – 55557, Maqedoni e Veriut 141547, Zvicër – 9292, Gjermani – 44144, Austri – 0900 506 506.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *