Deklarata e parë e Edonit para se të zbulohej në natën e parë të BBVK ishte se ai është “në lidhje me çikën më të bukur të Prishtinës”.

Teksa u prezantua në BBVK në natën e parë ai erdhi si Victoria Owns dhe tha se për shumë gjatë ka veshur rrobat e të dashurës.

Më tej kurioziteti për të kuptuar më shumë nga jeta personale e Edonit vetëm sa shtohej, shkruan Prive. Javë më parë i ftuar në Kultura ishte Edoni me të dashurën e tij Lisa për të realizuar një sfidë çiftesh.

Shihni më poshtë videon.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *