Për shumë njerëz, dita nuk fillon derisa të pihet filxhani i parë (ose i dytë) i kafesë. Rreth 64% e të rriturve amerikanë e konsumojnë pijen popullore çdo ditë.

Kafeja
është një mënyrë e shkëlqyer për të marrë energji shtesë në mëngjes dhe studime të shumta kanë treguar se kjo pije ka shumë përfitime për shëndetin tonë.
Përveçse ndihmon në mbrojtjen e zemrës, zvogëlon rrezikun e kancerit të prostatës dhe gjithashtu nxit humbjen e peshës. Megjithatë, te disa njerëz mund të shkaktojë më shumë efekte anësore negative sesa pozitive.

Nëse për shembull kafeja ju bën të shqetësuar apo nervoz, duhet të shkoni urgjentisht në tualet për shkak të kafesë, nuk është aspak e padëmshme.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *