Ngjarjet po marrin dinamikë në shtëpinë e BB VIP.

Një moment epik është shënuar në banjo mes Gresës dhe Stresit.

Ndiqeni të plotë në vijim

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *