Kryefamiljari Aurel Selimaj nga Berati jeton në kushte të vështira ekonomike dhe ajo që kërkon është të ketë një shtëpi.

Ai
vuan nga zemra dhe e ka të pamundur të gjejë një punë, përmes së cilës të siguronte kushtet minimale të jetës.
Gjatë intervistës në emisionin “Mendo për Mua” në Fax News, 37-vjeçari thotë se pesë vjet më parë e ka kuptuar se është birësuar në Berat dhe origjina e tij është nga Skrapari.

“Në 2017 e mora vesh se jam i birësuar, se nuk jam i tyre. Mua më ra si bombë, gati më ra të fikët. Baba çfarë thua, i thashë? Origjinën e ke nga Skrapari. Nuk kam as televizor. Më tha se ke dy vëllezër dhe një motër, mamanë e ke në Kuçovë. Me motrën kam lidhje dhe me njërin nga vëllezërit”, theksoi Aureli.

Ai është i martuar dhe bashkëshorten e ka nga Prizreni. Aureli thotë se me nusen janë njohur në interneti dhe tani kanë një djalë 8-vjeçar.

“Nusen e kam nga Prizreni. Jemi njohur në internet. Marr një kemp. Vuaj nga zemra. Punoj dhe punë private vetë, pas orës 12:00 dalë e mbledh kanaçe. Dua një çati ose një hyrje të më blejnë.”, theksoi ai.

Të gjithë ju që dëshironi të ndihmoni familjen Selimaj na kontaktoni në:
Instagram: mendo.permua
Facebook: Mendo per mua
Mob: 069 45 45 454
Email: [email protected]
Te dhënat bankare:
Credins bank, Rruga “Vaso Pasha’, Nr.8, Tiranë
Swift code: CDISALTR
Iban: Në Lekë (AL72 2121 1009 0000 0000 0147 5204)
Në Euro (AL62 2121 1009 0000 0000 0176 9876)
Paypal: [email protected]

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *