Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka folur para fillimit të takimit të liderëve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor në Tiranë.

Vuçiq ka treguar se edhe çka do të diskutojë me zyrtarët evropianë në këtë takim, njofton Klankosova.tv.

“Serbia është një vend i pavarur, i dimë detyrime tona, përkundrejt rrugëtimit drejt BE-së, i njohim detyrimet tona për harmonizimin me vendimet e BE-së. Kështu kemi një situatë ndryshe, sa i përket integritetit territorial të Serbisë që është shkelur në mënyrën më të tmerrshme në vitin 1999 dhe në vitin 2008 do ta diskutojmë sot me zyrtarët evropianë”, tha Vuçiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *