Categories
HOME

Evi dhe Kledi partnerë në jetë dhe në biznes…

Evi Reçi dhe Kledi Hysa duket se nuk janë partnerë vetëm në jetë por edhe në biznes. Ju do thoni nga e zbuluat ju?!

Na erdhi në ndihmë stilisti Ardi Asllani, i cili është një mik dhe bashkëpunëtor i Evit.

Ajo i ka dërguar Asllanit disa çorape nga linja më e fundit e Kledit shoqëruar edhe me këtë pusullë.

”Faleminderit për gjithçka do më mungojnë bisedat tona por do të ritakohemi. Shpresoj çorapet të të pëlqejnë”, shkruan Evi në pusullën e saj./kryefjala

Leave a Reply

Your email address will not be published.