Categories
HOME

Flakë e tym në qiell, çfarë po ndodh në autostradën Tiranë-Durrës?

Digjet një trajleri në autostradën Tiranë-Durrës.

Në informacionet paraprake thuhet se flakët janë masive dhe tymi ka mbuluar zonën.

Rimorkioja e trajlerit duket teksa digjet nga zjarri që vijon ende.

Qarkullimi në autostradë është bllokuar për minuta të tëra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.