Categories
HOME

Do çuditeni nga pamjet që ka publikuar Fidani të Ritës

Rita dhe Fidani janë cifti që po shënojn sukses në muzikë. Këngët e tyre po shndërrohen menjëherë në hite.

Së fundmi Fidani ka publikuar një video me Riten. Derisa ajo ishte duke bërë selfie Fidani e shfrytëzoi rastin ti bëj video.
video id=”video-82442-1_html5″ class=”wp-video-shortcode” src=”https://web.gazetakorrekte.com/wp-content/uploads/2022/08/ritahaziri_3044C28D957F499FB6C74D326417D696_video_dashinit.mp4?_=1″ preload=”metadata” width=”480″ height=”854″>

Leave a Reply

Your email address will not be published.