Categories
HOME

Fëmiu luan me gjarpërin gjigand, ndërsa babai dhe nëna e tij qeshin, derisa ..

Fëmija i vogël qëndronte sipër një pitoni gjigante dhe luante me të në një rrugë në Java të Indonezisë, derisa prindërit e tij vetëm qeshnin.

Vogëlushi që nuk është aq i moshuar të përfundoi një fjali, dukje se kënaqej shumë me reptilin, duke mos hezituar edhe ta kapte për fyti.

“Ishte në rrezik potencial, sjellja e prindërve është e papranueshme. Ata mund ta filmonin me këtë rast, një tra gjedi që do t’i ndodhet të birit të tyre” ka shkruar një komentues.

Në anën tjetër, forcat e rendit po kërkojnë të identifikojnë prindërit, që e lejuan fëmijën të luante me grabitqarin me trup dhjetë herë më të gjatë se ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.