Categories
HOME

Imazhi I parë që shihni në këtë foto zbulon frikën tuaj më të madhe

A e dini se cila është frika juaj e fshehur e nënvetëdijes suaj?

A jeni të ndërgjegjshëm për objektet, kafshët apo situatat që ju ngjallin frikë?

Thellë në nëndërgjegjie ju keni të rrënjosur një frikë që do e zbuloni tani!

Shikoni fotografinë e mësiperme:

Çfarë dalloni së pari ? Një mollë, një flutur, një thikë apo shumëkëmbëshin.

Thika:

Frika juaj e nënndërgjegjeshme është një sëmundje të pashërueshme.

Keni frikë se vuani nga një sëmundje, për të cilën nuk keni dijeni.

Shumëkëmbëshi:

Frika juaj e nënndërgjegjeshme janë fantazmat, frikë e njohur si phasmophobia.

Keni frikë se përndiqeni nga shpirtrat dhe e vuani këtë frikë në mënyrë të pavullnetshme.

Flutura:

Frika juaj e nënndërgjegjeshme është tradhtia.

Ndoshta keni përjetuar shumë lëndime, jeni përballur me refuzime dhe në nënvetëdije, kjo është gjëja që ju tremb mësë shumti.

Molla:

Keni frikë nga vdekja, por nëse mendoni nga e juaj gaboni! Keni frikë nga vdekja e të dashurve tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.