Categories
HOME

I Humbi Në Një Zjarr Që Ra Në Shtëpi, Vajza 8-Vjeçare Ulet Mes Vendit Kur Prehen Dy Motrat Binjake Dhe Vëllai

Një nënë zemërthyer, që humbi tre nga katër fëmijët e saj në një rast tra.gjik zjarri, ka ndarë në mediat sociale një foto që të këput shpirtin.

Kara Atkins dhe vajza e saj 8-vjeçare, Bayley janë të vetmet anëtarë të familjes që i mbijetuan zj’arrit që ra në shtëpinë e tyre më 26 qershor.

Djali i Kara-s, 11-vjeçar si dy vajzat binjake Matylda dhe Scarlett, 6-vjeçare hum.bën jet.ën si pasojë e zja’rrit.

Dy muaj nga tra.gj.edia, zonja Atkins ndau një foto në Facebook në të cilën vajza e saj shfaqej e ulur mes v.arreve të dy motrave dhe vëllait…

Leave a Reply

Your email address will not be published.