Categories
HOME

‘E dua Kosovën dhe Shqipërinë’, aktorja e famshme turke që na bëri të gjithë të qanin tregon këngën shqip

Nisa Sofiya u bë e njohur për publikun shqiptar me rolin e Ovas në filmin “Miracle in cell no.7”.

Tashmë, vogëlushja numëron shumë fansa nga trojet shqiptare, të cilët nuk hezitojnë edhe t’i shkruajnë në rrjete sociale.

Një prej fansave e pyet aktoren se çfarë mendimi ka për Ylli Limanin dhe Tunën, ndërsa aktorja i përgjigjet se i do shumë ata, por i do shumë edhe Kosovën dhe Shqipërinë.

Ajo ka treguar se kënga e preferuar e saj në shqip është “A don hala”, e kënduar pikërisht nga Ylli Limani dhe Tuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.