Categories
HOME

Duajeni NËNË.. Poezia Qe Te Shtinë Ne “Dhe” Për Se Gjalli, Lexojeni..

Hapeni derën bijt’ e mi…Jam nëna që ju kam dhan’ gjiju kam rrit me shum’ mundimepse ma vratë sot zemrën time…Ikën vitet un’ u plaka-tani s’po ju duhem më nxorët përjashta-për ju shpirtin e kisha plot-por tashmë ju u bëtë veç lot…A mendoni kush ju lindi-a mendoni kush ju rriti-kur të lëndoheni trupi ju dhëmb-a mos vallë thirrni oh moj nën’…

Si më nxorët nëpër rrugë-e mbyllët pragun e derës-si pa mua ju hahet buka-për ju ia kam hequr kafshatën vetes-Zëmra e nënës që po rënkon-në mosh’ të thyer u copëtua-nuk urren as nuk mallkon-mendon se do plakeni,-keni për ta kujtuar…Kur të vi dita ta kujtoni-me gjith’ shpirt do e kërkoni-haku i saj çdo dit’ ju vret-s’ka si nëna në kët’ jetë…

Leave a Reply

Your email address will not be published.