Categories
HOME

Momenti Kur Anija Gjigante Përplaset Me Murin E Ketij Qyteti… (Video)

Një anije gjigante është për;plasur me murin e betonit të portit Luz në kryeqytetin Gran Canaria në Las Palmas.Si pasojë e ketëj inicid;enti janë pla;gosur edhe pesë persona të cilët janë dërguar në spital. Trageti hu’mbi kontrollin ndërsa po largohej nga porti dhe përpjekja e ekuipazhit për të ndaluar për’plasjen dështoi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.