Categories
HOME

Vështirë ta njihni! Kështu ka qenë Dhurata Dora para operacioneve plastike

Dhurata Dora është një ndër këngëtaret më të famshme shqiptare.

Ajo është shumë e komentuar, jo vetëm për këngët e saj, por edhe për look-un.

Dora ka ndryshuar shumë për të arritur pamjen tërheqëse që ka tani.

Një faqe në Instagram ka kërkuar dhe zbuluar foto të sajat, para se ajo të kishte pamjen që ka sot.

Ja disa prej fotove që e shfaqin këngëtaren shumë ndryshe ditëve të sotme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.