Categories
HOME

Tre djem u larguan nga restoranti pa paguar – disa ditë më vonë, pronari mori një zarf befasues

Në shekullin 21, mund të jetë një tronditje kur del në një restorant apo pijetore që pranon vetëm para, duke ju lënë me vetëm një alternativë – të dalësh në rrugë dhe të kërkosh për një bankomat.

Dhe kjo është pikërisht ajo që u kishte ndodhur tre djemve që kishin vizituar restorantin Kilimandjaro në Middlesbrough më 8 dhjetor.

Pasi shijuan ushqimin e tyre, ata gjetën veten në një situatë të vështirë, kur u ishte thënë se nuk mund të paguajnë me kartelë banke.

Treshja pastaj nxituan për të kërkuar një bankomat, por të rinjtë, të cilët nuk ishin nga zona, shpejt e kuptuan se treni i fundit i tyre ishte gati të largohej, transmeton telegrafi.

Të hutuar, ata u futën në stacionin më të afërt të trenit dhe më pas harruan rreth faturës për ushqimin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.