Categories
HOME

Sonila lexon letrat, cilën do zgjedhësh? Lexo parashikimin “bo.mbë” për fundjavën

Hmmm! Cilën nga këto karta zgjidhni?

Zgjidh një nga kartat intuitive dhe merrni këshillën tuaj!

Karta nr. 1

Kjo kartë thotë shumë për aftësinë për të menduar për fatk.eqësitë e shkuara, humbjet dhe d.himbjet, pa u fokusuar në to!

Ky është një moment i mirë për një transformim emocional në një person që për.ballet me të gjitha sfidat e fatit!

Kjo barrë nuk duhet t’ju shoqërojë për tërë jetën! Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse përpiqesh të iz.olosh veten tani për të mbrojtur ze.mrën tënde nga dh.imbja që ke shkaktuar në të kaluarën!

Karta nr. 3

Kjo kartë tregon luf.tën ndërmjet vetes suaj individuale dhe asaj pjesë tuajën që e di se jeni hyjnisht të përsosur dhe të përkryer për tu dashur.

Ju mund të mbërt.heheni në mënyrë kreative dhe / ose të ndjeheni të nga.cmuar për shkak të dysh.imeve për ju. Të gjitha këto ndjenja negative përk.eqësohen, sepse ju vazhdoni të përb.alleni me të tjerët dhe nuk e njihni përsosjen tuaj të lindur.

Vetëm kur je në dijeni të të qenit i dashur, do të jesh gati për ta ndarë atë me të gjithë. Mos e krahasoni veten me të tjerët! Lejo të të udhëheqë gëzimi dhe pasioni. Fëmija juaj i brendshëm e di rrugën.

Karta nr. 2

Ndoshta po përjetoni një proces rilindjeje. Ngjarjet e fundit dhe pasiguria mund të kenë pasur një efekt që pothuajse th.eu ze.mrën.

Por kjo periudhë e jetës suaj do të përfundojë këtë javë. Ep.shi juaj për jetën do të kthehet me nivelin e besimit.

Mos u shqe.tësoni se pse po ndodh tani. Ju nuk keni nevojë të kuptoni të gjitha këto për të marrë leje për të shijuar jetën tuaj!

Kjo është një javë fantastike për kreativitet dhe luajtshmëri dhe gjithashtu për një takim apo një festë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.