Categories
HOME

Pamje të përlotshme: dy-vjeçares së lindur e verbër i kthehet shikimi

Pamjet e një vajze dy-vjeçare të verbër që nga lindja, së cilës i kthehet shikimi pas një operacioni u panë nga shtatë milion njerëz.

Ajo tregon momentin emocional kur fëmija sheh dritën e ditës për herë të parë në krahët e nënës së saj.

Kjo e fundit nuk e humbi kurrë shpresën që vajza e saj do të shihtenjë ditë. Pas operacionit në sy, vajza e pati këtë mundësi, gjë që u regjistrua nga kamerat.

Infermierja ia hori me kujdes fashat nga sytë dhe i tha: “Përshëndetje Princeshë!”.

Dhe, sapo fashat u hoqën, të qarat u ndal. Vajza e vogël shikoi përreth në huti dhe përqafoi nënën e saj, e cila nuk mund të ndalte lotët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.