Categories
HOME

Humb fëmijën e sapolindur në spital, 4 ditë më vonë ajo merr një telefonatë nga infermierja që i ndryshon jetën përgjithmonë

Ashtu si pothuajse të gjitha çiftet, Katie dhe Josh Butler ishin në qiellin e shtatë kur zbuluan se ishin gati të bëheshin prindër.

Ata mezi po prisnin që të njihnin fëmijën e tyre. Çdo muaj ata bënin eko dhe gjithçka po shkonte mirë. Megjithatë, në një pikë të caktuar, diçka ka ndryshuar.

Në javën e 20-të të shtatzënisë, gjinekologu i gruas zbulon se foshnja e saj kishte disa probleme të frymëmarrjes, por nuk mund të kuptonte se çfarë ishte.

Prej këtij momenti ka filluar një makth për këtë çift të ri. Mjekët vendosën që Katie të lindte më herët se sa pritej dhe përfundimisht vendosën ta transferonin në një spital të specializuar në pediatri.

Për fat të keq, përkundër përpjekjeve për të shpëtuar jetën e tij, fëmija nuk ia doli dhe vdiq pas njëqind e tridhjetë e dy ditë luftimi.

Zemra e tij nuk mund të mbante tendosjen e një përpjekjeje për t’u përshtatur në një tub të ushqyerit. Natyrisht, Katie dhe Josh u shkatërruan, ata nuk dinin se si të vazhdonin përpara.

Ata u kthyen te Perëndia, për të kërkuar një mrekulli, shkruan ShkodraNews. Në fakt, ditën kur foshnja kishte funeralin, ndodhi diçka vërtet e pabesueshme.

Një nga infermieret e spitalit i telefonoi këtij çifti për t’i thënë atyre se në katin e pestë të spitalit kishte një fëmijë, i quajtur Brax, i cili ishte njëmbëdhjetë muaj dhe kishte shumë probleme shëndetësore, shkruan ShkodraNews. Ai lindi parakohe, në javën e njëzet e shtatë.

Ai kishte dështim kronik të frymëmarrjes, hipertension pulmonar dhe mund të jetonte vetëm pranë makinës që e ndihmonte të merrte frymë. Por pavarësisht kësaj, ata i thanë Katie dhe Josh se ai mund të përmirësohej.

Natyrisht, nuk kishte asnjë dyshim se çka do të bënte çifti. Në fakt, pa menduar, ata e morën Brax-in në shtëpi. Pastaj, pas disa muajsh ata bënë të gjitha dokumentet për ta birësuar atë.

“Sapo e sollëm në shtëpi, shëndeti i tij filloi të përmirësohej. Ai ende ka nevojë për oksigjen, por shëndeti i tij është përmirësuar shumë. Ai na njeh dhe çdo herë na buzëqesh”, tha Katie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.