Categories
HOME

E zuri gjumi në klasë, zysha hipën mbi tavolinë, godet e i shkul flokët nxënësit (Video)

Po qarkullon me shpejtësi një video në “Youtube” ku shfaqet një mësuese, hipur mbi tavolinë teksa shtyn me këmbë e i gjuan nxënësit të cilin e kishte zënë gjumi.

Mësuesja Lisa Houston e cila ka dhënë mësim në shkollën në Carolina për 27 vjet është pushuar nga puna pasi video u bë virale.

Në video Lisa shihet duke shtyrë me këmbë nxënësin e duke ja shkulur flokët për ta zgjuar.

Studentët dëgjohen të qeshin teksa mësuesja bën këto veprime. Ajo është justifikuar duke u shprehur se e gjitha ishte shaka dhe pse duket si një veprim i keq.

“Dua që të gjithë ta dinë se unë i dua studentët e mi dhe kishim një raport të mirë me njëri-tjetrin. S’do bëja kurrë diçka që ta lëndoja”, është shprehur mësuesja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.