Categories
HOME

Do shokoheni! Njihuni me burrin që sjell prova të forta të ekzistencës së UFO-ve

Një ekspert i lartë ka përshëndetur fotot që tregojnë një UFO që po rri pezull mbi një pyll, si potencialisht më i miri që është parë.

Philip Mantle e pa atë në Poloni dhe nuk beson se është një mashtrim. UFO bëri një tingull të çuditshëm afër majës së një peme, para se të zhdukej.

Ai fotografoi vendin të ngjarjes para se të kthehej në shtëpi, ku për habi të tij, ai kishte kapur UFO-në në pesë korniza.

Ai i dërgoi fotot te ufologu dhe gazetari polak Robert Bernatowicz. Bernatowicz tha:

Në Poloni të flasësh për UFO do të thotë që njerëzit do t’ju marrin si një person me probleme mendore. Dëshmitari raporton se ai pa një UFO, pastaj bëri fotografitë dhe më pas nuk mban mend asgjë se çfarë ndodhi më pas.

Pas analizës së fotove besohet se ekziston një objekt i strukturuar i pranishëm, por me origjinë të panjohur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.