Categories
HOME

Bëhet publike lista, nga kjo datë shqiptarët mund të udhëtojnë drejt BE-së

Del lista, shqiptarët mund të udhëtojnë drejt BE-së nga 1 korriku

Duket se shtetasit nga Shqipëria dhe ata nga Kosova do të mund të udhëtojnë drejt BE-së javën e ardhshme.

Të paktën këtë të lë të kuptosh një draft i hartuar nga zyrtarët e unionit, në lidhje me cilët nga vendet do të lejohen të udhëtojnë drejt vendeve të Bashkimit Evropian.

Ende ka debate nëse kufijtë e BE-së duhen hapur më 1 korrik apo më vonë, duke parë dhe rritjen e numrave të të infektuarve thuajse kudo në glob.

Leave a Reply

Your email address will not be published.