Categories
HOME

Ua sa bukur! Dasmë me maska, si u martuan dy mjekët shqiptar gjatë pandemisë së Covid-19

Dy mjekë shqiptarë Livia Qose nga Tirana dhe Amir Mamusha nga Prizëreni, të cilët jetojnë dhe punojnë në Ankara të Turqisë, i kanë dhënë fu nd beqarisë së tyre me një ceremoni të thjeshtë dhe me maska.

Ata e kishin planifikuar dasmën, para se të ndodhte pandemia e koronavirusit dhe për shkak të situatës ata bënë celebrimin e tyre vetëm me katër veta, ndërkohë që familjarët e tyre po e ndiqnin ceremoninë përmes rrjeteve sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.