Categories
HOME

Shqipëria s’po gjen qetësi, rritet frikshëm numri i personave të infektuar me koronavirus

Kapërcejnë sërish shifrat e të prekurve me Covid-19 në vendin tonë.

Ditën e djeshme kishim 33 raste por sot ky numër është rritur ndjeshëm me plot 50 të infektuar të tjerë.

I rëndë është edhe bilanci i shtrimeve gjë që ka shkaktuar frikën e një mbylljeje të dytë në rast se vazhdohet me këtë ritëm dhe kalojmë kapacitetin prej 400 shtretërish në spitale.

Pritet që pas pak, ministria e Shëndetësisë të dalë me deklaratën e përditshme dhe detajet e 24 orëve të fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.