Categories
HOME

PJEPRI ME SHUMË VLERA USHQYESE

Ndihmon trajnimin e lëngjeve të grumbulluara në organizëm.Ndikon në uljen e tensionit të lartë të gjakut.

Ndikon pozitivisht në organet e tretjes,preferohet kundër sëmundjes së fshikëzës temthore,kapsllëkut,hemoroideve,guralecve në fshikëzën urinare,gjithashtu ndikon pozitivisht në sëmundjet nyjeve,reume,pastrimin e zorrëve dhe u preferohet të sëmurëve nga tuberkulozi dhe anemia.

Nuk u preferohet diabetikëve dhe atyre që kanë probleme me tretje.

Farat e pjeprit të përgaditura përdoren kundër djegijeve dhe pezmatimeve të ndryshme në lëkurë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.