Categories
HOME

Kjo Është Erëza Që Vlen Sa “Ari”, Shëron 150 Probleme Me Shëndetin

Vetitë mjekësore të kësaj erëze gradualisht janë zbuluar gjatë shekujve dhe gjithmonë është konstatuar që ndikon fuqishëm kundër inflamacionit.
Kjo erëz është e njohur në tërë botën falë vetive të shumta shëruese.

Kurkuma (Curcuma longa) përmban kurkuminë, polifenol, përbërës aktiv i cili ka më shumë se 150 cilësi terapeutike. Konsumimi i mjaltit dhe i kurkumës përmirëson metabolizmin dhe shton numrin e baktereve të mira në zorrë.

Bar kundër gripit dhe ftohjes

Përbërësit: 100 g mjaltë, 1 lugë kurkuma pluhur.

Përzieni të dy përbërësit mirë derisa të bashkohen dhe vendosni në një kavanoz të pastër. Sapo të vëreni simptomat e para të ftohjes apo të gripit, barin merreni në këtë mënyrë:

Dita e parë: merrni gjysmë luge në çdo orë.

Dita e dytë: merrni gjysmë luge në çdo dy orë.

Dita e tretë: merrni gjysmë luge tri herë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.