Categories
HOME

Mbi 73 vite bashkë/ Çiftet e famshme tregojnë se dashuria e vërtetë ekziston – FOTO

Statistikat e martesës dhe divorcit në botë janë mjaft të trishtueshme – njerëzit rrallë martohen, dhe ato ndahen më shpesh.

Ndërsa kjo mund të nënkuptojë që njerëzit fillojnë të harrojnë se çfarë është dashuria ose që kjo ndjenjë nuk konsiderohet më shumë e rëndësishme, ne besojmë fuqimisht se kjo nuk është e vërtetë.

“Bright Side” ka publikuar fotografitë e çifteve të famshme që kanë mbi 20 vite bashkë. Madje në listë është edhe Mbretëresha Elizabeth e cila ka 73 vite martesë me Princ Phillip.

Këta çifte kanë ndarë bashkë të mirat dhe të këqijat që kanë ndodhur në rrugën e tyre gjatë kësaj periudhe të madhe.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.