Categories
HOME

Adoleshentët i thyen me tulla vezët me zogj, tragjike ajo që ndodhi me mjellmën

Një mjellmë nënë thuhet se ka v dekur nga trishtimi dhe zemra e thyer, pasi disa djem i goditën me tulla vezët e saj.

Një grup djemsh adoleshentë v ranë zogjtë e pa lindur me gurë dhe tulla muajin e kaluar në Bolton, Manchester Greater.

Mjellma nënë u gjet e pa jete në fillim të kësaj jave, jo shumë kohë pasi babai u zh duk, njoftoi Manchester Evening News.

Disa aktivistë të jetës së egër, të cilët po monitoronin mjellmat, thanë që disa vezë u humbën javët e fundit, duke lënë vetëm një vezë të mbijetuar.

Ata shtuan se mjellma baba, ishte larguar nga foleja për shkak të dh imbjes dy javë më parë dhe nuk është kthyer që nga ajo kohë. Mjellma femër është n gacmuar nga pulat, rosat dhe një qen pas su lmit nga grupi i djemve.

Aktivistët e gjetën të n gordhur mjellmën femër në folenë e saj në fillim të kësaj jave.

Sipas Swan Lifeline, dihet që mjellmat v desin nga t rishtimi nëse humbasin partnerët e tyre ose të vegjlit, pasi mjellmat në përgjithësi janë specie shumë të shoqërueshme.

Nëse partneri i mjellmës v ritet ose z hduket, zogu i mbijetuar kalon nëpër një proces të ngjashëm pik ëllimi si tek njerëzit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.