Categories
HOME

“I quan zdrromsa se s’janë çuar djemtë shqiptarë t’ia q… robt, ta ngrenë në ajër”

“Vajzat në Shqipëri janë shumë më të ftilluara. Domethenë, çunat shqiptarë janë zdrromsa komplet, e kam shumë seriozisht!”

Kjo ishte deklarata e turpshme dhe diskriminuese jo nga një person i zakonshëm, por nga kryebashkiaku i Tiranës, Erion Veliaj, drejtuar të gjithë djemve shqiptarë.

Deklarata e “Lali Lekut” ka shkaktuar një valë reagimesh, ku djemtë shqiptarë i janë përgjigjur me një lumë të sharash.

Një reagim i ashpër ndaj kësaj deklarate ka ardhur edhe nga spikeri i “Nova Media-s”, Arian Hasimi, i cili ka shprehur revoltën e tij ndaj Veliajt.

Hasimi shpërtheu në sharje live ndaj kryebashkiakut duke thënë:

E thotë ky janë zdrromsa, se nuk janë çuar djemtë shqiptarë t’ia q… robt, ta ngrenë në ajër megjithë Bashki.

Leave a Reply

Your email address will not be published.