Categories
HOME

E Dhimbshme: Plaku Që Jetonte Në Varfëri Të Skajshme Dhe Vetem , Sot Bëhet Me Shtëpi Dhe Thot Se Jane Te Vetmit Qe…. (VIDEO)

Plaku nga Prizreni jeton në varfëri të skajshme Në një shtëpi e cila nuk i plotëson as kushtet minimale për jetesë, në fshatin Lubizhdë të Prizrenit, tash e disa vite jeton i moshuari Miftar Gigollaj.

I moshuari nuk ka fëmijë, andaj të vetëm duhet të përkujdesen për mirëqenien e tyre. Gruaja e Miftarit, ani se në moshë të shtyrë për çdo ditë merr rrugën drejtë Prizrenit duke kërkuar ndihmë

Leave a Reply

Your email address will not be published.