Categories
HOME

Deshironi qe boja e flokeve te zgjasi sa me shume ? Bejeni kete dhe do te na falenderoni, pasi do te kurseni para dhe kohe

Në ndryshim nga flokët e palyer, flokët e lyer kërkojnë kujdes specific në mënyrë që boja të qëndrojë sa më gjatë. Çfarëdo ngjyre qofshin flokët tuaj, këshillat e mëposhtme vlejnë për të gjitha femrat që kanë flokë të lyer.

Pas lyerjes, prisni 72 orë të plota para se të lani flokët me shampo

Kur lyeni flokët, boja kërkon më shumë se 24 orë që të përthithet plotësisht. Ky proces mund të zgjasë deri në tre ditë ndaj prisni të pakten 72 orë para se të laheni., Vetëm në këtë mënyrë ju do të arrin ingjyrën që dëshironi.

Përdorni shampo dhe balsam pa sulfate

Ky përbërës prodhon efektin e shkumës së shampos dhe balsamit, por ele. minon gjithashtu vajin natyral nga flokët. Nëse ju i keni flokët e palyer kjo nuk është pro. blem, pasi flokët prodhojnë yndyrë, por nëse i keni të lyer këto produkte do të shpëlajnë bojën shumë më shpejt nga se mendoni.

Sigurohuni që shpëlarjen e fundit të flokëve ta bëni me ujë të ftohtë

Përdorni shampo të thata

Flokët nuk duhen larë më shumë se 3 herë në javë, por nëse keni prob. lemin e yndyrosjes së flokëve, atëherë duhet të jeni përdoruese të rregullta të shampove të thata. Ky produkt në trajtë pluhuri nuk do të dëmtojë flokët e boja do të rezistojë më gjatë.

Përdorni sprajte mbrojtëse para përdorimit të mjeteve të nxehta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.