Categories
HOME

Kush Zgjohet Natën Dhe Thotë Këtë Lutje Nëse I Kërkon Dicka Allahu Do Tja Jape

Muhamedi alejhi selam ka thene: Kush zgjohet naten dhe thote kete lutje

la ilahe il-lallahu vahdehu la sherike leh,lehul mulku ve lehul hamdu ve huue ala kuli shejin kadir.
Subhana Allahi vel hamdulilahi ve la ilahe ila Allah vAllahu ek ber.ve la haule ve la kuvete ila bilah
dhe pastaj i kerkon falje, Allahut,Allahu do ta fale.

Dhe nese i kerkon dicka Allahu do tja jape. Dhe nese merr abdes per te falur namaz nate,do ti pranohet namazi. hadith i sakte trasmeton buhariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.