Categories
HOME

Aktorja e humorit lë pa fjalë : Cfarë Koronavirusi thoni? Eshtë grip sic ka qenë gjithmonë në Mars-Prill, ato duan që të na

Programi “Historia ime”, në Tv Klan solli ditën e sotme intervistën me aktoren e njohur të humorit, Delinda Disha. Në lidhje me koronavirusin, aktorja u shpreh se është mjaft skeptike dhe ideja e saj është që bëhet fjalë për një mashtrim, që njerëzit të bëjnë vaksinën.

Ajo mendon se është thjesht një grip i zakonshëm sezonal, siç ndodh në çdo periudhë Mars- Prill.

Mirela Milori: Tani duket sikur karantina iku, por koronavirusi është nëpër këmbë. Ke mbajtur një qëndrim shumë të fortë në fakt për koronavirusin, cila është ideja jote?

Delinda Disha: Duke qenë se unë e kam thënë dhe më përpara, ne kemi punuar në kushte shumë të vështira, kur ishte në kulmin e tij virusi nëpër këmbë dhe fatmirësisht nuk na ndodhi asnjë gjë. Jo vetëm stafit, por…

Mirela Milori: Asnjërit?

Delinda Disha: Asnjërit! Por edhe për sa i përket familjarëve tanë sepse sigurisht lëvizja, ardhja në punë, kontakti që kishim me familjarët, me njerëzit e afërm dhe mendoj që është thjesht një grip i zakonshëm sezonal, siç ndodh çdo periudhë Mars- Prill.

Fillojnë dhe ale rgjitë që mund të kenë njerëzit që janë asmatikë, që kanë probleme me frymëmarrjen. Edhe jam e idesë, që e gjitha është një mash trim dhe është përfundimi që ne të bëjmë vaksinën.

Mirela Milori: Ka një kategori njerëzish që e besojnë këtë, pra që është e gjitha e inskenuar le të themi, që të shkojmë drejt vaksinës, e beson këtë?

Delinda Disha: Po përderisa po tentojnë, përderisa duan ta ripërsërisin, kur çdo gjë është mëse normale, me sa kam vënë re vetëm nëpër institucione dhe bare, ku njerëzit shkojnë konsumojnë dhe vetëm stafi, administrata janë të detyruar të respektojnë masat e higjenës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.