Categories
HOME

Na bëri të gjithëve krenare! Kush është shqiptarja e parë që dekorohet nga Ushtria e Zvicrës

Antigona Kalimashi, është shqiptarja e lindur dhe e rritur në Zvicër, e cila ka vendosur që të ndjekë pasionin e saj për t’u angazhuar në forcat e ar mátōsura.

Ajo është 23 vjeҫe, me origjinë nga Prizreni dhe e ka ruajtur më së miri gjuhën dhe lidhjet me Kosovën të cilën e viziton shumë shpesh.

Pak ditë më parë Antigona është vlerësuar nga ushtria e Zvicrës me të ashtuquajturin “shiriti CdA”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.