Categories
HOME

A jeni prekur nga “syri”? Edhe nëse nuk e besoni, ekziston një mënyrë për të kuptuar nëse keni energji negative në trup me një vezë të thjeshtë

Ju ndoshta keni dëgjuar të gjithë për syrin e keq dhe si një person mund ta pë sojë sepse dikush e sheh atë me një sy të keq.

Është një supersticion popullor sipas të cilit dikush mund të na shka ktojë pro bleme shëndetësore ose në jetë, thjesht me një shikim të keq.

Thuhet se zilia është zakonisht ajo që shk akton syrin e keq.

Shumë nuk besojnë në këtë lloj gjëje, por nëse jeni ndër ata që besojnë, artikulli sot pa dyshim do t’ju interesojë, sepse do t’ju mësojë të zbuloni syrin e keq dhe të shpëtoni prej tij.

Mësoni të zbuloni syrin e keq

Metoda më e përdorur për të kuptuar nëse jeni vik timë e syrit të keq, është thjesht të përdorni një vezë dhe një gotë uji.

Veza simbolizon krijimin, fillimin, rilindjen dhe është e mbarë, për këtë përdoret në formula të ndryshme për të kuptuar nëse një person është go ditur nga syri i keq.

Veza që do të përdoret kurrë nuk duhet të ketë qenë në frigorifer.

Çfarë ju nevojitet:

1 vezë me guackë të bardhë ose si të kaftë (mundësisht e bardhë),

një gotë qelqi transparente (pa dizenjo),

ujë.

Procedura:

Ditët e javës të favorshme për të zbuluar syrin e keq, janë e martë dhe e premte.

Për të filluar, kalojeni vezën në të gjithë trupin, nga koka deri te këmbët, për të kuptuar nëse ke një sy të keq.

Në këtë mënyrë, nëse ka energji të këq ija, ata do të kalojnë nga trupi në vezë.

Pasi të përfundoni, thye jeni vezën, vendosni përmbajtjen në gotë gjysmë plot me ujë dhe prisni disa minuta.

Si të interpretoni?

1 Nëse ka flluska rreth të verdhës së vezës, kjo do të thotë se personi është i lod hur, pa energji dhe mund të vu ajë nga d himbje muskulare ose marramendje.

2 Nëse ju duket sikur shikoni një figurë në të verdhën e vezës, kushtojini vëmendje të veçantë.

Nëse ka një formë njerëzore, do të thotë që një person që ju ka zili, ndërsa nëse ka një formë të kafshëve, është e rëndësishme që të analizoni ëndrrat tuaja për të gjetur se çfarë ju shq etëson.

3 Nëse veza ka pika që ngrihen dhe ngjajnë me formën e gjilpërave ose thonjve, kjo do të thotë se ka njerëz që janë zi liqarë për ju dhe përpiqen të komplikojnë gjërat në mënyrë që të mos merrni atë që dëshironi.

4 Nëse veza duket se është e mbuluar me mantel, kjo do të thotë që dikush ju shq etëson dhe se energjia negative ka kaluar tek veza.

5 Nëse veza ka spote të zeza dhe të kuqe, kushtojini vëmendje shëndetit tuaj, sepse ai është tregues i sëm undjeve.

6 Nëse veza duket e turbullt, ka flluska, ju keni syrin e keq.

7 D himbja e kokës dhe sikleti do të zhd uken kur veza të ketë absorbuar të gjithë energjinë negative të trupit.

8 Nëse shfaqen figura të përdr edhura, ky është një paralajmërim: Bëni një kontroll mjekësor.

9 Nëse e verdha e vezës do të mbetet në mes të gotës ose ngjitet lart, kjo tregon praninë e syrit të keq.

A do ta vendosni këtë metodë në praktikë të dini nëse keni sy të keq?

Leave a Reply

Your email address will not be published.