Categories
HOME

Uthull zëvendëson 5 produkte pastrimi që mendonit se ishin thelbësore

Sot ka një mori produktesh pastrimi në raftet e supermarketeve. Ekziston në të gjitha aromat dhe në të gjitha versionet. Sidoqoftë, duhet të pranojmë se shumica e këtyre produkteve nuk janë ekologjike, akoma më keq, disa madje mund të jenë të rrezikshme për shëndetin tonë. Për arsyet e përmendura vetëm, produktet natyrore dhe mjetet juridike të gjyshes po bëhen gjithnjë e më popullore sot. Dhe për arsye të mirë, këto janë të natyrshme, më të lira dhe shumë efektive. Zbuloni në këtë artikull të gjitha produktet e pastrimit që mund të zëvendësoni vetëm me uthull.
Edhe pse për herë të parë shihet si produkt ushqimor. Në të vërtetë, qoftë si një shoqërim i sallatave apo pjatave tuaja, shija e saj e theksuar rrit aromën e mishit dhe perimeve tuaja . Sidoqoftë, uthulla mund të ketë përdorime që mund të shkojnë përtej ushqimit, është madje një produkt pastrimi shumë i fuqishëm dhe për më tepër është ekologjik. Zbuloni në këtë artikull 5 produkte pastrimi që mund t’i zëvendësoni me uthull.

1. Produkt anti-limescale
Me kalimin e kohës, gur gëlqere ka tendencë të grumbullohet në çezmat dhe tubat tuaj. Në fund të fundit, mund t’i bllokojë ato përveç që nuk janë shumë estetike. Ekzistojnë një mori produktesh pak a shumë efektive për të qenë në gjendje t’i pastrojnë ato, por asnjëri prej tyre nuk është i barabartë me fuqinë anti-gëlqere të uthullit të bardhë. Përveç kësaj, uthulla nuk është agresive dhe nuk do të dëmtojë sipërfaqet tuaja. Për ta përdorur atë është shumë e thjeshtë, mund të përdorni një shishe llak që e mbushni me uthull, ta aplikoni në sipërfaqe ku ka gur gëlqeror dhe lihet të veprojë për disa minuta. Më pas mund ta pastroni me një leckë të pastër.

produkt anti-gëlqere

2. Produkt zbutës
Pasi të keni përdorur një zbutës të rrobave, është e vështirë të jetoni pa atë ndjenjë të kënaqshme të pastërtisë dhe butësisë në rrobat tona. Sidoqoftë, përkundër popullaritetit të tyre, zbutësit e rrobave nuk janë vetëm produkte që ngadalësojnë rrobat tuaja, ato janë gjithashtu toksike për mjedisin. Po sikur t’ju thuhej se keni pasur zbutësit më të mirë në dollapin tuaj? Rroba të buta falë një produkti ekologjik i cili mbron rrobat tuaja, është e mundur me uthull. Për ta bërë këtë, thjesht shtoni një çerek filxhan uthull në fund të ciklit për një rezultat të garantuar.

softener

3. Njollat ​​antike
Kur hahet ose thjesht rastësisht, ndonjëherë rrobat tona ngjyrosen. Ndonjëherë kokëfortë, është e vështirë të heqësh qafe atë. Nëse jeni në këtë situatë, mos u frikësoni, thjesht derdhni pak uthull në detyrë përpara se të vendosni rrobën tuaj në makinë dhe ajo do të dalë si e re.

4. Ndihmoni për shpëlarje
Për të shkëlqyer enët tuaja dhe për t’i dezinfektuar plotësisht ato, asgjë më mirë se sa të vendosni mjet për shpëlarje në lavastoviljen tuaj. Përsëri, këtë lehtë mund ta zëvendësoni me uthull . Jo vetëm që do të jeni më efikas, por uthulla mund të mbrojë dhe mirëmbani pjatalarësin tuaj duke zbritur thellë dhe duke eleminuar aromat. Për ta bërë këtë, thjesht mbushni enën tuaj të ndihmës për shpëlarje me uthull dhe filloni makinën tuaj ashtu si do ta bëni.

lëng pastrimi

5. Pastrues sipërfaqësor
Pastruesit e sipërfaqes janë produkte që ekzistojnë në të gjitha format, disa prej tyre fatkeqësisht nuk janë shumë efektive ndërsa të tjerët mund të jenë të rrezikshëm për shëndetin dhe mjedisin. Uthull është një alternative e lirë dhe jashtëzakonisht e efektshme për këto produkte. Mjafton të përzieni 2 lugë uthull të bardhë me pak sodë buke në ujë të ngrohur mundësisht. Ju mund të përdorni përzierjen për të pastruar dyshemetë dhe sipërfaqet tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.